tisdag 6 oktober 2015

Jag känner mig KRÄNKT!



Ett kåseri på temat kränkning.



Nä nu.... Herregud!
Biskopen plockar bort korset i kyrkan för att muslimerna ska kunna trivas där!!!! 

Tänk om Lucifer själv hade krävt att alla kors skulle tas bort från kyrkorna? För att de inte passade ihop med hans egen tro, med hans egen vilja, eget väsen!
Präster och biskopar, alla skulle de ha bockat och bugat och plockat bort alla symboler, som eventuellt kunde skrämma stackars troll och demoner och gudar av fel sort. 


Montera ner kyrkklockorna också så att det inte finns nå´n risk att de börjar dångla och oroa muslimer!

Men...

Om muslimerna måste få kunna utöva sin religion i kyrkan utan att behöva bli störda av några kristna symboler så måste väl även andra kunna få göra det? Annars kallas det diskriminering!
Var inte Jesus väldigt snäll så att han säkert skulle sagt att "alla ska få vara med"? Det måste väl gälla alla, även troll och demoner och...muslimer, shamaner, jihadister, älvor, vittror, vikingar och vem som helst?




 Jag känner mig kränkt 
av att det inte finns någon hörna för Hare Krishna i en svensk kyrka.  Krishna kanske kunde ha sitt altare framför kyrkans gamla altare?
Eftersom Krishna betyder "den gud som är i centrum" så bör han väl vara i centrum i kyrkan.






Det är lika kränkande 
att det inte finns några stora bilder av Oden, Tor och Freja i kyrkan. Det är verkligen botten! Våra egna svenska gudar får inte vara med i våra kyrkor! Där borde vara jättestora målningar av dem!


Sedan tycker jag också att det är kränkande 
att det inte mitt i altargången finns en stencirkel där shamaner och indianer kan röka pipa och trumma och dansa och kalla in sina andar. Deras andar är också gudar! Men eftersom de är väldigt noga med vilka andar som får fara in i cirkeln så är det nog bäst att de får ha väldigt stora stenar omkring sig så att inga demoner av fel sort nästlar sig in till dem.




Eftersom prästerna numera inte vet så mycket om människans andliga väsen och utveckling (de kan inte ens förklara hur reinkarnation fungerar) så tycker jag att vi lika gärna kan ersätta dem med mer kunnigt folk, som exempelvis en astrolog i varje kyrka, en som folk kunde få riktiga råd från. Om det inte går att hitta någon bra astrolog så kanske man kunde ha en vanlig gammal, svensk sejdkona.

Om där fanns en bra indisk guru så skulle nog platsen också kunna dra mera folk till sig än vad den gör i dag. Speciellt om han kunde recitera Vedaskrifterna på sanskrit.

Biskopen och de gamla prästerna kanske kunde få jobb inom hemtjänsten i stället. Nya präster kan vi plocka från Samfundet Forn Sed Sverige. Det behövs också några bra spelemän med fioler!

Förresten så är jag nästan säker på att alla hundägare kan känna sig kränkta om deras små älsklingar inte får vara med hos gud i kyrkan. En hund har väl också en själ! Jag vet att hundar kan bli väldigt kränkta av att uppleva att de "inte får vara med".



Mer om biskopen:

Kommentar i annan tidning
"It’s also ironic to consider that while Brunne is insistent on being so welcoming to Muslims, she would be executed for being a lesbian in some Islamic countries."







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar